Pieminekļu tīrīšana un aizsardzība

Putnu izkārnījumi pieminekļus ilgtermiņā bojā.

Baložu mēslu tīrīšanas metodes

• Sausā ledus metode

Ar sauso ledus metodi baložu izkārnījumi tiek pilnībā notīrīti. Ar augstspiediena tīrītājiem vai tvaiku joprojām paliek balti plankumi. Sausais ledus ir ideāls risinājums.

• Lāzermetode

Ja dabiskā virsma jātīra un jāpasargā no baložu mēslu, netīrumu un laika apstākļu ietekmes, tīrīšana ar lāzera staru ir optimāla metode.

• Augstspiediena tīrītājs / tvaika strūkla

Rūpīga tīrīšana ar augstspiediena vai tvaika strūklas tīrītājiem. Dezinfekcija, baložu mēslu savākšana un likvidēšana.

Efektīvu baložu kontroles sistēmu uzstādīšana

Baložu kontroles risinājumiem jābūt vizuāli neuzkrītošiem un efektīviem, nesabojājot celtnes virsmu.

Mūsu putnu kontroles risinājumi:


Elektrosistēma

Lokāmā elektrosistēma ir mūsu visiecienītākā sistēma, lai aizsargātu pieminekļus un vēsturiskas ēkas. To var viegli pielāgot stūriem, līkumiem un tā ir divās dažādās krāsās.

Citas elektriskās sistēmas

Garām instalācijām var izmantot profila vai stieņveida elektrisko sistēmu. Šī sistēma ir īpaši labi piemērota apmalēm un var arī tikt kombinēta ar elektrisko sistēmu.

Akustiskie risinājumi

Akustiskā spiediena sistēmas nav dzirdamas cilvēkiem un nodrošina labu aizsardzību pret maziem un vidējām putnu populācijām. Ir svarīgi izmantot vairākas akustiskās spiediena ierīces, jo katrs ēkas stūris skaņu bloķē.

Pīķi

Pīķi ir pārbaudīta putnu kontroles metode. Mums ir speciāli pīķi pieminekļiem un vēsturiskām ēkām. To krāsu var pielāgot jebkurai virsmai.

Tīkli

Ne visus pieminekļus vai vēsturisku ēku virsmas drīkst urbt. Mūsu tīklu metode ļauj tīklus pielīmēt pie jebkuras struktūras.